Püspökladányi Egészségügyi
Szolgáltató Nonprofit Kft.

4150 Püspökladány, Kossuth utca 1.
Telefon/fax: 54/451-163; 54/451-166
Üdvözöljük, ma névnap van!

Köszöntő

Kedves Betegünk, Tisztelt Látogató!

Köszöntöm Önt a Püspökladányi Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. honlapján.

Intézményünk Püspökladány város, Báránd, Biharnagybajom, Földes, Sárrétudvari és Szerep községek lakosainak nyújt alap- és szakellátási szolgáltatásokat.

Az egészségügyi alapellátás keretében háziorvosi, gyermekorvosi és fogorvosi ellátás működik az intézményben, továbbá 15 szakterületen biztosítjuk a térség járóbeteg szakorvosi ellátását.

Intézményünk tevékenysége a Püspökladány, Kossuth utca 1.  szám alatti épületében lérhető el. Az épület 1963-ban épült, így 2013-ben ünnepli 50 éves fennállását. Ezen idő alatt 2007-ben az épületet tetőszigetelésére, a falak hőszigetelése és nyilászárók cseréjére, 2011-ben a betegvárók, szociális helyiségek felújítására került sor.

Kiemelten fontosnak tartjuk dolgozóink felkészültségét, továbbá beteg-centrikus légkör kialakítását.

Alapvetőnek tartjuk a térség betegeinek minél szélesebb körben történő helyi ellátását, ennek elősegítésére szaktevékenységeinket igyekszünk bővíteni.   A betegellátás alapjának tekinthető prevenciós tevékenységünket nem csak az egyes szakterületeken végzett szűrővizsgálatokkal de szűrőnapokkal is segíteni igyekszünk.                                                                                      
Igyekszünk kellemes környezetet biztosítani betegeinknek és a dolgozóinknak egyaránt, és fejlesztéseink révén folyamatosan javítjuk az ellátás feltételeit. Intézményünk a térség lakosságának egészségügyi ellátásában központi szerepet kíván betölteni.

üdvözlettel

dr.Komoróczy Károly

ügyvezető igazgató